Αιθέριο Έλαιο Κανέλα Φλοιός

2,50 20,00 

(3 αξιολογήσεις πελατών)

INCI: Cinnamomum zeylanicum

Το αιθέριο έλαιο από φλοιό κανέλας είναι γλυκό πικάντικο και ξυλώδες απόσταγμα που λαμβάνεται από το δέντρο Cinnamomum zeylanicum, το οποίο είναι εγγενές στη Σρι Λάνκα.

Χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία, το αιθέριο έλαιο φλοιού κανέλας βοηθά στη χαλάρωση, στη διαχείριση των αγχωτικών συναισθημάτων και στην ενίσχυση της διάθεσης.

Τα οφέλη του αιθέριου ελαίου από φλοιό κανέλας περιλαμβάνουν ενυδατικές και στυπτικές ιδιότητες που βοηθούν στον καθαρισμό και τόνωση του δέρματος και στα μαλλιά, προάγοντας λεία επιδερμίδα και πυκνά μαλλιά με ζωηρή ενέργεια.

Μπορεί να προστεθεί αποτελεσματικά σε έλαια βάσης, λοσιόν ή κρέμες και προϊόντα περιποίησης μαλλιών για να ενισχύσει τα οφέλη τους.

Συνιστάται να αραιώνετε τα αιθέρια έλαια με ουδέτερο λάδι, όπως jojoba, αμυγδαλέλαιο. Αυτό βοηθά στην αποτροπή πιθανού ερεθισμού του δέρματος.

Αντενδείξεις: Μη τοξικό, αλλά μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς. Μικρές ποσότητες.

Αποφύγετε την εφαρμογή αιθέριων ελαίων σε πληγές ή κοντά σε ευαίσθητες περιοχές, όπως το πρόσωπο και τα μάτια.

Συνιστάται γενικά να αποφεύγετε τα έλαια εάν είστε έγκυος ή έχετε επιληψία ή υψηλή αρτηριακή πίεση.

3 κριτικές για Αιθέριο Έλαιο Κανέλα Φλοιός

4,7
Με βάση 3 κριτικές
5 αστέρια
66
66%
4 αστέρια
33
33%
3 αστέρια
0%
2 αστέρια
0%
1 αστέρι
0%
  1. Μαρία Φιλίππου (επιβεβαιωμένη αγορά)

    (0) (0)
  2. Παναγιώτα Δροσινη (επιβεβαιωμένη αγορά)

    Μοναδικό !!!

    (0) (0)
  3. ΙΩΑΝΝΑ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ (επιβεβαιωμένη αγορά)

    (0) (0)

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.