Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 60€ εντός Ελλάδας

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΕΡΙΩΝ

Μερικές υποδείξεις για τη φροντίδα του κεριού σας.

Καύση

Όταν ανάβουμε τα κεριά μας για πρώτη φορά, αφήνουμε το κερί να λιώσει μέχρι τις πλευρές του ποτηριού. Ανάλογα με το μέγεθος, αυτό θα πρέπει να διαρκέσει περίπου 1-3 ώρες.

Αυτό είναι σημαντικό γιατί θα δημιουργήσει ένα αποτέλεσμα σήραγγας και θα περιορίσει την απόδοση του κεριού.


Κόψιμο φυτιλιού

Για καλύτερα αποτελέσματα, κόψτε το φυτίλι σας σε περίπου 5 χιλιοστά πριν ανάψετε ξανά το κερί σας. Αυτό θα εξασφαλίσει ένα μακράς διαρκείας κερί και θα ελαχιστοποιήσει την αιθάλη.


Σβήσιμο

Για να σβήσετε το κερί σας, βυθίστε προσεκτικά το φυτίλι στο λιωμένο κερί και μετά ισιώστε το ξανά. Αυτό θα σταματήσει το κάπνισμα φυτιλιού και θα βοηθήσει στον επαναφωτισμό για την επόμενη χρήση.

Ασφάλεια

Βεβαιωθείτε ότι το κερί σας είναι τοποθετημένο σε μια σταθερή και ανθεκτική στη θερμότητα επιφάνεια. Μην αφήνετε το αναμμένο κερί σας χωρίς επίβλεψη. Κρατήστε μακριά από παιδιά και κατοικίδια. Μην καίτε πάνω ή κοντά σε εύφλεκτα υλικά. Κρατήστε αναμμένα κεριά μακριά από τυχόν ρεύματα. Αφήστε 1/2 εκατοστά κεριού στο κάτω μέρος του δοχείου για να αποφύγετε την υπερθέρμανση του γυαλιού. Μην καίτε τα κεριά άνω των 4 ωρών.

Γενικά

Μην ξεχνάτε ότι τα κεριά μας είναι χειροποίητα και παρόλο που καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλιστεί η συνέπεια, ορισμένα κεριά μπορεί να διαφέρουν, γεγονός που τους δίνει μια μοναδική γοητεία. Όταν χρησιμοποιείτε εντελώς φυσικό κερί σόγιας, μερικές φορές μπορεί να παρατηρήσετε τσέπες αέρα στο ποτήρι του δοχείου σας. Αυτό δεν είναι σφάλμα και μπορεί να προκληθεί από πτώση της θερμοκρασίας κατά τη μεταφορά, προκαλώντας ελαφρά συρρίκνωση του κεριού. Το επάνω μέρος του κεριού σας μπορεί επίσης να φαίνεται ελαφρώς ανώμαλο, αυτό είναι επίσης ένα σημάδι ότι το φυσικό κερί σόγιας χύνεται με το χέρι.

Αυτό το προϊόν είναι προσωρινά εκτός αποθέματος. Απλά συμπληρώστε το email σας παρακάτω και θα σας αποστείλουμε ειδοποίηση με email όταν το προϊόν γίνει ξανά διαθέσιμο.